Bad og Idrett

Vi legger til rette for de store øyeblikkene. Og de små.

Idretten er ikke bare en arena for vinnere og tapere. Det er et sted hvor vennskap knyttes og unge mennesker ufordrer og utvikler seg selv. Her kan et lite øyeblikk bli til et av livets viktigste minner.

Derfor er vi fullt klar over hvilket ansvar vi har. Vi skal legge til rette for flytting av personlige grenser, og skape gode vilkår for store og små øyeblikk.

Det gjør vi gjennom drift og vedlikehold av kommunens idrettshaller, Stavanger stadion, alle grusbaner, gressbaner og kunstgressbaner i Stavanger kommune. Et arbeid vi tar på alvor, og er stolte av!

Vi sørger for at det kan bades året rundt. Velkommen til en fin opplevelse i svømmehallene.

NIS har ansvar for drift av svømmeanlegg i Stavanger: Gamlingen, Stavanger svømmehall, Hetlandshallen, Hundvåg Svømmehall, Kvernevik idrettshall og Tasta svømme­hall.
Flere ganger daglig måler vi kvaliteten på vannet, og holder badene skinnende rene. Alle i avdelingen er trente i livredning, for  å gi de som svømmer den nødvendige sikker­heten, og det er hjertestarter i alle svømme­hallene.
Alle som jobber i Stavanger bad har gjennomgått opplæring i livredning. Flere ganger i året gjennomføres det realistiske øvelser. Dette gjelder både faste medarbeidere og vikarer for eksempel i forbindelse med sommersesongen.

Hvert av svømmeanleggene er tilrettelagt for ulik bruk. Stavanger svømmehall er først og fremst et tilbud til hele familien, men er for tiden under rehabilitering.

Hetlandshallen, Hundvåg Svømmehall og Tastahallen er tilrettelagt for aktiv bruk av skoler på dagtid i tillegg til at hallene er en treningsarena for svømmeklubber i kommunen på kveldstid.
 
Sv%C3%B8mmehall
Foto: Egil Bowitz

KONTAKT

Dersom det er noe du vil ta opp eller vite mer om, kan du ta kontakt med betjeningen. Telefonnummer finner du her, eller ta kontakt med seksjonsleder.

frode_dydLAND

Frode Dydland

Seksjonsleder


Tlf. 901 33 780
Send epost
Svein%20Tindeland

Svein Tindeland

Driftskoordinator


Tlf. 904 72 705
Send epost